LEIJONAKOULUT - ILMOITTAUTUMINEN AVATTU!

TOIMINNAN SISÄLTÖ

Leijonakiekkokoulu on Suomen Jääkiekkoliiton seuroille suunnittelema luistelu- ja kiekkokoulun toteuttamismalli. Toiminta on suunnattu alle 8-vuotiaille tai harrastuksen aloittaville pojille ja tytöille. Myös vanhemmat (9-10 -vuotiaat) jääkiekon aloittajat voivat osallistua Leijonakiekkokouluun.Warkis Leijonakouluissa on tarjolla kaksi ryhmää, toimintaan osallistuvan lapsen oman iän sekä lähtötason mukaan. Tämän myötä jokaisella lapsella on mahdollisuus saada alusta saakka ohjausta oman tasoisessa ryhmässä.

Leijonakouluryhmät:
  • Lapsi-vanhempi leijonakoulu = luistelukoulu
  • Leijonakiekkokoulu

Ryhmien opetukselliset sisällöt on jaettu seuraavasti:

  • Kasvatukselliset sisällöt
  • Lajitekniset sisällöt (luistelu, kiekonhallinta ja mailatekniikka)
  • Leikit ja kisat
  • Pelin oppimiseen liittyvät sisällöt

Leijonakoulujen ohjaajat on koulutettu Suomen Jääkiekkoliiton kiekkokouluohjaajiksi ja lisää koulutetaan joka vuosi. Ohjaajaksi haluavat saavat lisätietoja ohjaajana toimimisesta Warkiksen Junioripäälliköltä.

LEIJONAKOULU RYHMÄT

Lapsi-vanhempi leijonakoulu = luistelukoulu

Tämä on ensimmäinen askel aloittaa jääliikunta harrastus. Ryhmässä tutustutaan jäähän, opetellaan kaatumaan ja nousemaan ylös erilaisten leikkien kautta. Kun luistimilla on opittu pysymään pystyssä, tutustutaan hieman myös peliin nimeltä jääkiekko ja otetaan mailat sekä kiekot mukaan.

Tähän ryhmään tultaessa ei tarvitse vielä osata luistella tai tulla toimeen yksin jäällä. Lapsi/vanhempi ryhmässä lapsen on turvallista aloittaa jääliikunta yhdessä vanhemman kanssa. Jäällä lapsen kanssa tulee olla joku tukihenkilö lapsen apuna.

Milloin: toiminta alkaa syyskuussa. Ryhmälle tulee yksi vakiovuoro viikossa.

Missä: Kämärin jäähallit

Kenelle suunnattu: Suositeltavat ikäluokat 2021 – 2018 syntyneet ja aloittelijat.

Hinta: Kausimaksu 20€, sisältää seuran jäsenmaksun 10€ ja pelipassin 7€


Leijonakiekkokoulu

Leijonakiekkokoulussa siirrytään yhä enemmän jääkiekon taitojen opetteluun. Pääpainona on edelleenkin luistelun opettelu, erilaisten leikkien sekä pelien avulla. Mukaan otetaan mailat ja kiekot heti kauden alusta. Peleihin ja leikkeihin sisällytetään jääkiekon lajitaitoja. Taitotasona ryhmässä on sujuva toiminta jäällä itsenäisesti, leijonakiekkokoulussa on myös lapsella oltava jo täysi jääkiekkovarustus. Ohjauksesta vastaa seuran taitovalmentaja sekä vanhemmat jotka toimivat apuohjaajina.

Milloin: Toiminta alkaa syyskuussa ja ryhmälle tulee kaksi vakiovuoroa viikossa

Missä: Kämärin jäähallit

Kenelle suunnattu: Suositeltavat ikäluokat 2019 – 2017 syntyneet. Tämän lisäksi leijonakiekkokoulu on sopiva ryhmä vanhemmille vasta-alkaja lapsille tulla mukaan toimintaan.

Hinta: Kausimaksu 20€, sisältää seuran jäsenmaksun 10€ ja pelipassin 7€

Leijonakouluryhmien välillä voidaan siirtyä milloin tahansa kauden aikana ikä ja taitotaso huomioiden. Alkusyksyn ensimmäisten kertojen aikana jokaiselle löydetään sopiva ryhmä.


VARUSTUS
Leijonaluistelukoulussa osallistumiseen vaaditaan minimivarustuksena luistimet, ristikkokypärä ja kaulasuoja. Oma maila kannattaa ottaa mukaan. Leijonakiekkokoulussa suositellaan, että lapsella on jo suurin osa jääkiekkovarusteita turvallisuuden takia. Harjoituksissa käytetään Leijonakiekkokoulun harjoituspaitoja, joita saa seuralta. Warkiksen varustepankista saa lainaan varusteita lapsikiekon alkuvaiheissa toimintaperiaatteena tarpeen mukaan ja palautus käytön jälkeen ohjaajille.

VAKUUTUS JA PELIPASSI
Lapset ovat vakuutettuja toiminnan aikana SJL seurapassin kautta. Seura hankkii jokaiselle pelaajalla pelipassin Suomisport järjestelmän kautta. Vakuutusta varten ilmoittautumislomakkeessa kysytään lapsen henkilötunnusta, joka poistetaan seuran rekisteristä heti pelipassin oston jälkeen.


ILMOITTAUTUMINEN

Mukaan pääsee milloin tahansa kauden aikana.

Tästä ilmoittautumaan: CLICK


TERVETULOA MUKAAN WARKIKSEN SUOSITTUIHIN LEIJONAKOULUIHIN!

Lisätiedot Junioripäällikkö Mika Immoselta 044-248 1384 tai immu.warkis(at)gmail.com

Leijonat - Leijona-kiekkokoulu